Πολιτική Απορρήτου

Αυτή η πολιτική απορρήτου εξηγεί πώς ο οργανισμός του myschool .gr χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγει από εσάς όταν χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα. Αυτή η Πολιτική Απορρήτου είναι συμβατή με τον Κανονισμό για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων GDPR (Κανονισμός 2016/697 EE) και το Νόμο 4624/2019 της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Κάνοντας αποδοχή αυτήν την πολιτική απορρήτου συμφωνείτε να λαμβάνετε επικοινωνία μάρκετινγκ και προωθητικού περιεχόμενου. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ζητήσετε εξαίρεση σε μεταγενέστερη ημερομηνία ή και να διαγραφτείτε.

Τί δεδομένα συλλέγουμε;
Συλλέγουμε τα παρακάτω δεδομένα:

Πληροφορίες προσωπικής ταυτότητας όπως τα συμπληρώνετε οι ίδιοι στις φόρμες μας (δηλ. Όνομα, Επώνυμο, διεύθυνση email, αριθμό σταθερού τηλεφώνου, αριθμό κινητού τηλεφώνου, διεύθυνση, ημερομηνία γέννησης, στοιχεία σχετικά με το επίπεδο εκπαίδευσης που έχετε, κλπ.)

Δεν έχουμε πρόσβαση στους αριθμούς των πιστωτικών σας καρτών. Τις πληρωμές τις ολοκληρώνετε οι ίδιοι ακολουθώντας τα βήματα συνδέσμων, εμείς έχουμε μόνο πρόσβαση στα τέσσερα (4) τελευταία ψηφία της κάρτα σας ώστε να μπορούμε να ολοκληρώνουμε τις διαδικασίες έκδοσης αποδείξεων.

Δεν πουλάμε τα προσωπικά δεδομένα σας σε τρίτους.
 
Πώς συλλέγουμε τα δεδομένα;
Τα περισσότερα από τα δεδομένα που συλλέγουμε τα παρέχετε εσείς απευθείας. Συλλέγουμε προσωπικά δεδομένα και δεδομένα διεργασίας όταν εσείς:

Κάνετε εγγραφή μέσα από το διαδίκτυο ή εγγράφεστε σε κάποια από τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας.
Εθελοντικά συμπληρώνετε ερωτηματολόγιο ή μοιράζεστε τη γνώμη σας μαζί μας μέσω κάποιας δημόσιας φόρμας μηνυμάτων, μέσω φόρμας επικοινωνίας, μέσω διαφημίσεων, ή μέσω email.
Χρησιμοποιείτε ή επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας μέσα από τα cookies του περιηγητή σας (browser).
Συμπληρώνετε κάποια φόρμα επικοινωνίας με τα στοιχεία σας μέσω διαφημιστικής καμπάνιας στο Facebook ή άλλων κοινωνικών μέσων δικτύωσης (social media).

Πώς χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας;
Συλλέγουμε τα δεδομένα σας ώστε να:
Επεξεργαστείτε την παραγγελία σας και να χειριστείτε το λογαριασμό σας σε εμάς καθώς και των υπηρεσιών που λαμβάνετε.
Να σας στείλουμε email με ειδικές προσφορές για προϊόντα και υπηρεσίες που πιστεύουμε ότι μπορεί να σας ενδιαφέρουν.

Να σας τηλεφωνήσουμε ή να σας στείλουμε γραπτά μηνύματα με ειδικές προσφορές για προϊόντα και υπηρεσίες που πιστεύουμε ότι μπορεί να σας ενδιαφέρουν, είτε αυτά τα προϊόντα και υπηρεσίες είναι της δικής μας εταιρίας είτε ακόμη και άλλων εταιριών.
 
Όταν επεξεργαζόμαστε τα αιτήματά σας, ενδέχεται να στείλουμε τα δεδομένα σας, καθώς επίσης και να χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα που προκύπτουν από υπηρεσίες πιστωτικών αναφορών και ελέγχου, ώστε να αποφευχθεί πιθανή απάτη με τις αγορές και τις ηλεκτρονικές συναλλαγές.

Πώς αποθηκεύουμε και διατηρούμε τα δεδομένα σας;
Αποθηκεύουμε τα δεδομένα σας με ασφάλεια σε δικούς μας διακομιστές (servers), καθώς και σε διακομιστές που χρησιμοποιούνται για υπηρεσίες που παρέχονται από τρίτους. Δεδομένα αποθηκεύονται επίσης σε διακομιστές που χρησιμοποιούνται για υπηρεσίες που παρέχονται από τρίτους που είναι συμβατές με τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Δεδομένων της ΕΕ (GDPR).

Πώς προστατεύουμε τις πληροφορίες σας;
Χρησιμοποιούμε πρωτόκολλο SSL στην ιστοσελίδα μας.
Για διαδικτυακές πληρωμές χρησιμοποιούμε ηλεκτρονικές υπηρεσίες τρίτων που είναι ασφαλείς και συμβατές με τον GDPR.
Οι πληροφορίες και τα δεδομένα που αποθηκεύονται διαδικτυακά είναι ασφαλείς και οι υπηρεσίες – πάροχοι που συνεργαζόμαστε είναι συμβατοί με τον GDPR.

Μοιραζόμαστε τα στοιχεία σας με όλες τις νομικές οντότητες που απαρτίζουν ή συνεργάζονται με το myschool.gr 

Μάρκετινγκ.
Επιθυμούμε να σας αποστέλλουμε πληροφορίες σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες μας που πιστεύουμε ότι θα σας ενδιαφέρουν. Ενδέχεται επίσης να σας στείλουμε πληροφορίες σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες τρίτων εταιρειών που πιστεύουμε ότι θα σας ωφελήσουν.

Αποδεχόμενοι αυτή την πολιτική απορρήτου αυτόματα σημαίνει ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε επικοινωνία μάρκετινγκ και προωθητικού περιεχόμενου. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ζητήσετε εξαίρεση σε μεταγενέστερη ημερομηνία ή και να διαγραφτείτε.

Έχετε το δικαίωμα οποιαδήποτε στιγμή να ζητήσετε να σταματήσουμε να επικοινωνούμε μαζί σας για σκοπούς μάρκετινγκ ή να δίνουμε τα δεδομένα σας σε άλλα μέλη ή συνεργάτες του myschool.gr.

Εάν δεν επιθυμείτε να επικοινωνούμε μαζί σας για σκοπούς μάρκετινγκ, μπορείτε να μας στείλετε email και να ζητήσετε να διαγραφείτε από τη λίστα επικοινωνίας.

Τρέχουμε καμπάνιες για σκοπούς μάρκετινγκ και γενικής πληροφόρησης. Έχετε την επιλογή να διαγραφείτε από τις καμπάνιες μάρκετινγκ μέσω email κάνοντας κλικ στο κουμπί που επιτρέπει διαγραφή (unsubscribe) από τη λίστα email. Το ίδιο ισχύει και για της καμπάνιες μέσω τηλεφώνου ή μηνυμάτων στο τηλέφωνό σας. Πάντα έχετε την επιλογή να διαγραφείτε από τις καμπάνιες αυτές επικοινωνόντας μαζί μας.

Επαναληπτικό μάρκετινγκ.
Το επαναληπτικό μάρκετινγκ είναι επίσης γνωστό και ώς επαναστόχευση. Χρησιμοποιούμε δεδομένα από υπηρεσίες τρίτων, όπως της Google Analytics, δεδομένα όπως φύλο, ηλικία, κι ενδιαφέροντα, ώστε να καταλάβουμε καλύτερα τη συμπεριφορά των πελατών μας και συνεργαζόμαστε με εταιρείες που συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τις διαδικτυακές σας δράσεις και ενδιαφέροντα ώστε να παρέχουμε στοχευμένη διαφήμιση που ανταποκρίνεται στα ενδιαφέροντά σας και στις προτιμήσεις σας.

Μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να ζητήσετε εξαίρεση από τις ηλεκτρονικές πλατφόρμες μάρκετινγκ της Google που χρησιμοποιούν cookies αν επισκεφτείτε τους παρακάτω ιστότοπους: https://adssettings.google.com/authenticated?hl=en#display_optout και http://optout.networkadvertising.org/?c=1

Facebook.
Αυτή η ιστοσελίδα δεν αποτελεί κομμάτι της ιστοσελίδας της Facebook ή της FACEBOOK Inc. Επιπλέον, αυτή η ιστοσελίδα δεν έχει την επίσημη υποστήριξη της Facebook. H Facebook είναι εμπορικό σήμα και εμπορική ονομασία της εταιρίας FACEBOOK, Inc.

Χρησιμοποιούμε την υπηρεσία προσαρμοσμένου κοινού της Facebook ώστε να τρέχουμε διαφημίσεις στην πλατφόρμα της Facebook που βασίζονται σε διευθύνσεις email που έχουμε συλλέξει. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με την υπηρεσίες προσαρμοσμένου κοινού της Facebook αν επισκεφτείτε τη σελίδα https://www.facebook.com/help/381385302004628 Μπορείτε επίσης να ζητήσετε εξαίρεση στέλνοντάς μας email.

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Facebook Pixels. Αυτή η υπηρεσία μας επιτρέπει να μετρήσουμε την αποτελεσματικότητα των διαφημίσεων στη Facebook για λόγους στατιστικούς και λόγους έρευνας αγοράς. Αυτή η υπηρεσία επιτρέπει να καταγράφουμε τη συμπεριφορά χρηστών αφότου έχουν προωθηθεί σε αυτήν την ιστοσελίδα κάνοντας κλικ σε κάποια διαφήμιση στην πλατφόρμα της Facebook. Τα δεδομένα που συλλέγουμε μέσα από αυτή τη διαδικασία μας είναι ανώνυμα. Δεν έχουμε πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα των χρηστών. Τα δεδομένα αυτά είναι αποθηκευμένα στη Facebook κι επεξεργάζονται από αυτήν. Η Facebook ενδέχεται να συνδέσει τις πληροφορίες αυτές με τον λογαριασμό σας στη Facebook όπως επίσης και να τα χρησιμοποιήσει για δικούς της προωθητικούς λόγους, μία πολιτική που είναι συμβατή με την Πολιτική Χρήσης Δεδομένων της Facebook https://www.facebook.com/about/privacy Έχετε την επιλογή να επιτρέπετε στη Facebook και στους συνεργάτες της να τρέχουν διαφημίσεις και μέσα και έξω από την πλατφόρμα της Facebook. Ενδέχεται επίσης να αποθηκευτεί κάποιο cookie στον υπολογιστή σας ώστε να εξυπηρετηθεί αυτός ο σκοπός.

Έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε της συλλογής δεδομένων μέσω του Pixel της Facebook. Μπορείτε επίσης να αρνηθείτε της χρήσης αυτών των δεδομένων για σκοπούς εμφάνισης διαφημίσεων της Facebook. Περισσότερες πληροφορίες στο παρακάτω λινκ: https://www.facebook.com/settings?tab=ads

Η Facebook είναι πιστοποιημένη από τη Συμφωνία Ασφάλισης Απορρήτου. Εξασφαλίζει τη συμμόρφωση με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τον παρακάτω σύνδεσμο – https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnywAAC&status=Active

Ποια είναι τα δικαιώματά σας για την προστασία των δεδομένων σας;
Θέλουμε να να διαβεβαιώσουμε ότι είστε πλήρως ενήμεροι σχετικά με όλα σας τα δικαιώματα προστασίας δεδομένων. Ο κάθε χρήστης έχει τα παρακάτω δικαιώματα:

Το δικαίωμα της πρόσβασης – Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να σας παρέχουμε αντίγραφα των προσωπικών σας δεδομένων. Ενδέχεται να χρεωθείτε ένα μικρό ποσό εάν ζητήσετε χρήση αυτής της υπηρεσίας.

Το δικαίωμα της διόρθωσης – Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να να διορθώσουμε οποιαδήποτε πληροφορία πιστεύετε ότι είναι ανακριβής. Έχετε επίσης το δικαίωμα να ζητήσετε από να διορθώσουμε την πληροφορία που πιστεύετε ότι είναι ελλιπής.

Το δικαίωμα της διαγραφής – Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, υπό ορισμένες προϋποθέσεις που συμπεριλαμβάνουν αν εκκρεμεί δικαστική υπόθεση ή όπως ορίζει ο νόμος.

Το δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας – Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε περιορίσουμε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, υπό ορισμένες προϋποθέσεις που συμπεριλαμβάνουν αν εκκρεμεί δικαστική υπόθεση ή όπως ορίζει ο νόμος.

Το δικαίωμα να αρνηθείτε την επεξεργασία – Έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα, υπό ορισμένες προϋποθέσεις που συμπεριλαμβάνουν αν εκκρεμεί δικαστική υπόθεση ή όπως ορίζει ο νόμος.

Το δικαίωμα μεταφοράς δεδομένων – Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να μεταφέρουμε τα δεδομένα που έχουμε συλλέξει σε κάποιον άλλον οργανισμό, ή απευθείας σε εσάς, υπό ορισμένες προϋποθέσεις που συμπεριλαμβάνουν αν εκκρεμεί δικαστική υπόθεση ή όπως ορίζει ο νόμος.

Εάν κάνετε κάποιο τέτοιο αίτημα, έχουμε το χρονικό περιθώριο του ενός μήνα για να σας απαντήσουμε. Εάν θα θέλατε να κάνετε χρήση αυτού του δικαιώματός σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο email μας.

Τί είναι τα cookies;
Τα cookies είναι αρχεία που τοποθετούνται στο υπολογιστή σας ώστε να συλλεχθούν πληροφοριές που καταγράφονται από το διαδίκτυο (internet logs), καθώς και πληροφορίες σχετικά με τη συμπεριφορά του επισκέπτη. Όταν επισκέπτεστε ιστοσελίδες, ενδέχεται να συλλέγουμε πληροφορίες από εσάς αυτόματα μέσω cookies ή από παρεμφερείς τεχνολογίες. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε στην Πολιτική μας για τα Cookies.

Σχετικά με προσωπικά δεδομένα παιδιών:
Αν γνώση μας δε συλλέγουμε πληροφορίες παιδιών κάτω από 16 χρονών. Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε απευθύνονται σε ενήλικες, και δεν έχουμε καμία πρόθεση να συλλέξουμε πληροφορίες παιδιών κάτω από 16 χρονών. Καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να διαγράψουμε πληροφορίες παιδιών σε περίπτωση που υποπέσει στην αντίληψή μας ότι άθελα έχουμε συλλέξει πληροφορίες προσωπικού χαρακτήρα παιδιών κάτω από 16 χρονών. Επίσης, ο Εκδοτικός Οίκος που συνεργαζόμαστε δεν προσφέρει της ψηφιακές του υπηρεσίες σε παιδιά κάτω από 16 χρονών. Οι υπηρεσίες μας δεν απευθύνονται σε παιδιά κάτω από 16 χρονών.

Πολιτική απορρήτου άλλων ιστοσελίδων.
Η ιστοσελίδα περιέχει συνδέσμους άλλων ιστοσελίδων. Η πολιτική απορρήτου μας ισχύει μόνο για τη δική μας ιστοσελίδα. Εάν κάνετε κλικ σε κάποια άλλη ιστοσελίδα, θα πρέπει να διαβάσετε την αντίστοιχη πολιτική απορρήτου.

Αλλαγές στην πολιτική απορρήτου.
Εξετάζουμε την πολιτική απορρήτου ανά τακτά χρονικά διαστήματα και δημοσιεύουμε τις ενημερώσεις σε αυτή την σελίδα. Η τελευταία ενημέρωση της συγκεκριμένης πολιτικής απορρήτου έγινε στις 30 Νοεμβρίου 2021.

Πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας:
Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με την πολιτική απορρήτου, τα προσωπικά σας δεδομένα που διαχειριζόμαστε, ή εάν θα επιθυμούσατε να κάνετε χρήση κάποιων δικαιωμάτων σας, παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας:

E: support [at] myschool.gr
Τηλ.: (+30) 231 005 0075