Online Σχολείο Αγγλικών για Ενήλικες

Γνωρίστε την πιο Αποδοτική Μέθοδο Εκμάθησης Αγγλικών
Γνωρίστε την πιο Αποδοτική Μέθοδο Εκμάθησης Αγγλικών
Συμπληρώστε τη φόρμα για να Μάθετε Περισσότερα.
Πατώντας στο κουμπί "Μάθετε Περισσότερα", συμφωνώ με την πολιτική απορρήτου.

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Επιστημονικά Ανεπτυγμένη Μέθοδος Εκμάθησης

Μεθοδολογία

Το πρώτο φροντιστήριο στην Ελληνική αγορά που συνδυάζει τρεις (3) μεθόδους διδασκαλίας ταυτόχρονα.

Καθηγητές

Οι καθηγητές μας ανήκουν στην ανώτερη βαθμίδα καταξίωσης και επιστημονικής γνώσης στη διδασκαλία Αγγλικών. 

Εξ' αποστάσεως

Παρακολούθηση online μαθημάτων από όπου επιθυμείτε, αρκεί να έχετε πρόσβαση στο ίντερνετ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Οι Τρεις (3) Μέθοδοι Διδασκαλίας

  • Ασύγχρονη: Παρακολουθήστε υψηλής ποιότητας διδασκαλία μέσω βίντεο που έχουν δοκιμαστεί για την ποιότητα του περιεχομένου που προσφέρουν.
  • Σύγχρονη:  Συμμετέχετε σε ζωντανά μαθήματα μέσω Zoom όπου καθηγητής σας βοηθά στα προφορικά και στην επίλυση αποριών.
  • Προσαρμοσμένη ανατροφοδότηση: Επιπλέον ατομική blended ανατροφοδότηση όπου ο καθηγητής απαντάει άμεσα στις απορίες σας. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ

30% Ταχύτερη & πιο Αποτελεσματική Εκμάθηση

Για τη διδασκαλία της Αγγλικής Γλώσσας συνεργαζόμαστε με γνωστό Εκδοτικό Οίκο της Ελλάδος. Η εφαρμοζόμενη μέθοδος διδασκαλίας οδηγεί κατά 30% ταχύτερα στα επιδιωκόμενα αποτελέσματα σε σχέση με τα περισσότερα φροντιστήρια. Πιο συγκεκριμένα, υλικό που είναι σχεδιασμένο από τον Εκδοτικό Οίκο να διδαχτεί σε πέντε (5) με έξι (6) εβδομάδες, μέσω της δικιάς μας μεθόδου καλύπτεται σε μόλις τέσσερις (4) εβδομάδες. 

Αξιολόγηση Επιπέδου κατά την Εγγραφή

Η εγγραφή στο online φροντιστήριο ξένων γλωσσών μας θα πρέπει να γίνει σύμφωνα με το τρέχον γλωσσικό επίπεδό σας στην Αγγλική Γλώσσα. Για την περιγραφή της γλωσσικής ικανότητας χρησιμοποιείται το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς για τις Γλώσσες (CEFR) για επίπεδα από Α1 μέχρι Γ2. Αν γνωρίζετε το επίπεδό σας, μπορείτε να ζητήσετε απ' ευθείας εγγραφή σε αυτό. Προαιρετικά ωστόσο δίνεται και η δυνατότητα να συμμετέχετε σε τεστ αξιολόγησης και να κλείσετε συνάντηση με ακαδημαϊκό μας σύμβουλο για να συζητήσετε τις γλωσσικές σας ανάγκες και προτεραιότητές. Ακολουθήστε τα βήματα της ιστοσελίδας και θα σας καθοδηγήσουν.

Παρακολουθήστε Μαθήματα 24/7

ΣΥΧΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

⦿ Πόσο Κοστίζει;

Τα επίπεδα διδασκαλίας εκτείνονται από Α1 μέχρι Γ2. Το κάθε επίπεδο έχει διαφορετική και εξαιρετικά ανταγωνιστική τιμή. Ακολουθήστε τα βήματα αυτής της σελίδας και οδηγηθείτε στους τρόπους επικοινωνίας μέσω των οποίων θα μπορέσετε να ενημερωθείτε για την τιμή που αναλογεί στο επίπεδό σας.

⦿ Χρειάζομαι Βιβλία;

Ναι, χρειάζεστε βιβλία, είτε έντυπα είτε ψηφιακά. Χρησιμοποιούμε βιβλία του Εκδοτικού Οίκου Express Publishing. Τα βιβλία τα αγοράζετε είτε από βιβλιοπωλείο είτε απ'ευθείας από την ιστοσελίδα του Εκδοτικού Οίκου. Το κόστος των βιβλίων που χρησιμοποιούμε είναι χαμηλό και ιδιαίτερα προσιτό.

⦿ Υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων;

Ναι. Παρέχεται εγγύηση 14 ημερών επιστροφής χρημάτων κατά την πρώτη συναλλαγή σε περίπτωση που αλλάξετε γνώμη. Σας επιστρέφεται στο 100% το ποσό χωρίς να απαιτείται αιτιολόγηση του λόγου για τον οποίο ζητάτε τα χρήματά σας πίσω. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει η δυνατότητα ανάκλησης της αρχικής / πρώτης αγοράς.

⦿ Πώς γίνεται η πληρωμή;

Οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής είναι μέσω τραπεζικής κάρτας ή PayPal. Η τραπεζική κάρτα, πιστωτική ή χρεωστική, μπορεί να είναι από οποιαδήποτε τράπεζα (Ελληνική ή εξωτερικού). Μπορεί επίσης να είναι μέσω Skrill της Paysafe, Coinbase Visa, ή Revolut, κλπ. Δεκτές όλες τις κάρτες Visa, Mastercard, American Express, Maestro.

⦿ Υπάρχει ασφάλεια online πληρωμών;

Ναι, σε όλα τα επίπεδα. Οι πληρωμές μέσω τραπεζικής κάρτας χρησιμοποιούν τα πιο ασφαλή συστήματα τραπεζικών προδιαγραφών. Εμείς δεν έχουμε ποτέ πρόσβαση στα στοιχεία της κάρτας σας. Όλες οι σελίδες μας προστατεύονται με πρωτόκολλο SSL ώστε να εξασφαλίζεται η ασφάλεια και η ιδιωτικότητα των χρηστών.

⦿ Έχω επικοινωνία με καθηγητή;

Ναι, καθημερινή και άμεση. Ο κάθε μαθητής ανεξαρτήτως του επιπέδου στο οποίο ανήκει, βρίσκεται υπό την επίβλεψη καθηγητή/τριας Αγγλικών που παρακολουθεί την εκπαιδευτική του πορεία. Υπάρχει η δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας για την επίλυση αποριών και ζωντανής επικοινωνίας στα προφορικά μέσω Zoom.

⦿ Απαιτούνται γνώσεις χρήσης υπολογιστή;

Ναι, βασικές γνώσεις. Οι πλατφόρμες που χρησιμοποιούμε είναι πολύ φιλικές προς τον χρήστη. Εσείς θα πρέπει να έχετε κάποιες βασικές γνώσεις χρήσης υπολογιστή. Να γνωρίζετε τη χρήση πληκτρολογίου, να είστε εξοικειωμένοι με την πρόσβαση σε ιστοσελίδες, να μπορείτε να χρησιμοποιείτε προγράμματα όπως το Zoom, κλπ.

⦿ Πώς επικοινωνώ μαζί σας;

Αν δεν είστε ακόμη εγγεγραμμένος, σας προτείνουμε την περιήγηση μέσω της παραπάνω φόρμας για την αποκτήση πρόσβασης σε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Από εκεί θα καθοδηγηθείτε. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε εμαιλ στο support [at] myschool.gr και να μας τηλεφωνήσετε στο 231 005 0075

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

Τμήμα Πωλήσεων
Αναλαμβάνει την εξυπηρέτηση των ενδιαφερομένων.
Ακαδημαϊκοί Σύμβουλοι
Αναλαμβάνουν την υποστήριξη ακαδημαϊκού περιεχομένου.
Εξυπηρέτηση Πελατών
Αναλαμβάνει την υποστήριξή σας αφού κάνετε την εγγραφή.
Τηλ.: (+30) 231 005 0075
Κατοχυρωμένα Πνευματικά Δικαιώματα - Intellectual Property & Copyright © 2022